آیا می دانستید بدون بازسازی و تخریب می توانید از فضای خود بیشترین استفاده را ببرید؟ پارتیشن شیشه ای سازه ای محبوب در بین معماران و طراحان داخلی می باشد که در این مقاله می خواهیم به طور مفصل به آن بپردازیم.
پارتیشن شیشه ای چیست؟
پارتیشن شیشه ای یا دیوارهای شیشه ای سازه ای با کیفیت بالا و بدون بار هستند که به عنوان تقسیم کننده فضای بزرگ یا کوچک نصب می شوند. این سازه برای استفاده بهینه از فضای موجود و ایجاد محیط های کاری باز و دلپذیر عالی هستند. برای نصب این پارتیشن ها از شیشه سکوریت (سقف تا دیوار) استفاده می شود. این شیشه ها بر روی قاب هایی از جنس آلومینیوم یا چوب یا هر سازه مستحکم دیگر سوار می شود تا شیشه ها را در جای خود نگه دارد.
این شیشه داخلی به عنوان مصالح ساختمانی به طراحان و معماران اجازه می دهد تا اتاق را بدون هدر دادن فضا تفکیک کند. پارتیشن شیشه ای برای ایجاد فضای راحت و کاربردی در دفتر کار برای کارمندان بخش های مختلف ایده آل هستند. هنگامی که اجازه می دهید نور طبیعی در یک فضای معین جریان یابد ، نحوه تعامل افراد با هم تغییر می کند در نتیجه باعث افزایش راندمان کاری می شود. علاوه بر این باعث بزرگتر شدن فضای موجود می شود.
چرا از شیشه در پارتیشن استفاده می شود؟
پارتیشن شیشه ای محبوبیت بیشتری نسبت به دیوار قدیمی و سایر پارتیشن های موجود (چوبی و آلومینیومی )پیدا کرده است. زیرا شیشه ای که در این پارتیشن استفاده می شود از جنس سکوریت می باشد که دارای خواص متعددی از جمله مقرون به صرفه ، شفاف و به اندازه کافی قوی برای ایجاد یک دیوار محکم است که به عنوان یک سازه برای طراحی داخلی بسیار ارزشمند است. در واقع سازه ای مناسب است که بدون جلوگیری از ورود نور و محدود کردن دید ، فضاهای داخلی را تفکیک کند.
برای مثال پنجره ها را در نظر بگیرید. در 99% پنجره ها از شیشه استفاده می شود زیرا نور را به داخل می رساند ، به ما اجازه می دهد تا فضای بیرون را ببینیم ، مانعی برای جلوگیری از ورود گرد و غبار ایجاد می کند و فضای داخل را دلباز می کند.
همین امر در مورد پارتیشن های شیشه ای نیز صدق می کند. این سازه در اصل دیوارهای شیشه ای هستند که برای تفکیک و مرزبندی فضای موجود استفاده می شود. پارتیشن ها زمانی استفاده می شوند که می خواهید بین بخش های مختلف تمایز قائل شوید بدون اینکه دید آنها را محدود کنید.

پارتیشن-شیشه-ای
پارتیشن شیشه ای چه کاربردی دارد؟
کاربرد پارتیشن شیشه ای فراوان است ولی بیشترین کاربرد آنها در ادارات ، اماکن تجاری و مکان های عمومی مانند بیمارستان و هتل ها استفاده می شود. آنها معمولاً برای موارد ذیل نیز استفاده می شوند:
• دفتر کار : پرکاربردترین کاربرد دیوارهای شیشه ای در دفاتر کار و ادارات می باشد. می توانید اتاق های مختلفی برای خود و کارمندان داشته باشید.
• منزل : از پارتیشن ها در فضای داخلی منزل نیز استفاده می شود. برای ایجاد فضای جداگانه در حال ، تفکیک فضای حمام از توالت از این جدا کننده شیشه ای استفاده می شود.
• اتاق شیشه ای : یکی از کاربردهای این پارتیشن ها ساخت اتاق شیشه ای در برج ها و اماکن تجاری و اداری به عنوان اتاق حراست، اتاق نگهبانی و سرایداری می باشد.
• نمایشگاهها: برای ایجاد غرفه های نمایشگاه از این سازه با طراحی های لوگوی شرکت ها استفاده می شود.
مزایای پارتیشن شیشه ای
• سیستم های دیوار پارتیشن شیشه ای مقرون به صرفه تر از سایر مصالح ساختمانی سنتی مانند دیوار گچی هستند.
• این سیستم های شیشه ای قابلیت جا به جایی را دارند. می توانید پارتیشن ها را مجدداً پیکربندی کرده و به جای دیگری منتقل کنید تا دیگر وقت و هزینه برای سفارش نداشته باشید.
• دیوارهای شیشه ای عمر زیادی دارند ودر صورت نگهداری صحیح نیاز به تعویض و تعمیر ندارد.
• همه طرح های این پارتیشن ها ، اجازه می دهد نور طبیعی وارد فضای کار شود.پارتیشن های بدون فریم یا فریم لس نیاز شما به نور اضافی را کاهش می دهد.
• با این پارتیشن ها فضای کاری شما بزرگتر دیده می شود.
• با ایجاد فضای جداگانه برای کارمندان تمرکز و کارایی آنها را افزایش می دهد.
• امکان نظارت مدیران بر عملکرد کارمندان را با وجود این سازه ایجاد می کند.
مزایای پارتیشن شیشه ای
تعمیر و نگهداری کم. سیستم های پارتیشن شیشه ای دو جداره برای حفظ عملکرد خوب و به نظر رسیدن به بهترین شکل، نیاز به تعمیر و نگهداری زیادی ندارند. سطوح شیشه ای فقط نیاز به پاک کردن یا تمیز کردن گاه به گاه برای از بین بردن کثیفی یا لک دارند، که انجام آن آسان است.
شکاف های بین شیشه ها آب بندی شده اند، بنابراین گرد و غبار یا زباله را جمع نمی کنند و نیازی به تعمیر و نگهداری اضافی ندارند. این می تواند باعث صرفه جویی در زمان و هزینه برای مدیریت اداری و مدیریت امکانات شود.
در مقابل، برخی دیگر از انواع پارتیشن ممکن است به تمیز کردن و نگهداری مکرر یا شدیدتری نیاز داشته باشند.
ایمنی و امنیت. اگرچه شیشه ممکن است مانند یک ماده شکننده به نظر برسد، اما سیستمهای پارتیشن شیشهای دو جداره مدرن از شیشههای قوی، تقویتشده و مقاوم در برابر ضربه استفاده میکنند.
پانل های شیشه ای نیز در چارچوب های فلزی ایمن نصب شده اند که محکم به کف و سقف متصل می شوند. این امر محافظت خوبی در برابر ضربه های تصادفی و همچنین امنیت در برابر نفوذ یا دستکاری ایجاد می کند. برای محیطهای اداری با اطلاعات یا منابع حساس، سیستمهای دو جداره را حتی میتوان با شیشههای مقاوم در برابر گلوله برای به حداکثر رساندن ایمنی و امنیت مشخص کرد.
زیبایی شناسی. علاوه بر مزایای عملی و کاربردی، سیستم های پارتیشن شیشه ای دو جداره ظاهری جذاب و براق دارند که می توانند طیف وسیعی از سبک های طراحی اداری را تکمیل کنند.
شیشه شفافیت را بین فضاهای اداری حفظ میکند در حالی که قابها و شکافها حداقل قابل مشاهده هستند. این ترکیبی از طراحی شیک و عملکرد بالا به پارتیشنهای شیشهای دو جداره اجازه میدهد تا هم نیازهای زیبایی شناختی و هم نیازهای عملی را برای محیطهای اداری برآورده کنند. آنها می توانند با فضایی باز، حسی روشن و مدرن ایجاد کنند. به طور کلی، سیستم های پارتیشن شیشه ای دو جداره مزایای قابل توجهی را برای محیط های اداری در مقایسه با انواع پارتیشن تک شیشه ای یا سایر انواع پارتیشن ارائه می دهند. ترکیبی از عایق صدا، عایق، نور طبیعی، کم نگهداری و جذابیت زیبایی شناختی آنها را به گزینه ای ایده آل برای تقسیم فضاهای اداری تبدیل می کند. با طیف وسیعی از انواع شیشه، قاب و گزینههای سفارشیسازی موجود، سیستمهای دو جداره را میتوان متناسب با نیازها و سبک خاص هر دفتری طراحی کرد.
شما می توانید جهت اطلاع از پارتیشن اداری متحرک به این صفحه بروید.
انواع پارتیشن شیشه ای
1. پارتیشن شیشه ای تک جداره
پارتیشن شیشه ای تک جداره یکی از پرکاربردترین پارتیشن ها می باشد که دارای طراحی جدیدی است. در طراحی این سازه از شیشه سکوریت نشکن استفاده می شود.
فیلم نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره توسط کامادر
2. پارتیشن شیشه ای دوجداره
پارتیشن های شیشه ای دو جداره از دو شیشه سکوریت که بین این شیشه ها معمولا پرده یا کرکره قرار می گیرد. همچنین از پروفیل هایی با ضخامت بیشتر استفاده می شود.به همین دلیل از نظر ظاهری و طراحی محبوبیت کمتری نسبت به پارتیشن تکجداره دارد. اما از مزایای این پارتیشن اینست که عایق صدا بود و در برابر سرما و گرما عایق مناسبی است.
3. پارتیشن شیشه ای بدون فریم یا فریم لس
این پارتیشن مانند پارتیشن شیشه ای تک جداره بوده با این تفاوت که نوع فریم و یراق آلاتی که در نصب آن استفاده می شود، متفاوت است. پارتیشن بدون فریم برخلاف نامش به معنی این نیست که در آن از فریم استفاده نمی شود، بلکه به معنای اینست که در آن از فریم ظریفتر استفاده می شود که زیبایی خاصی به فضا می بخشد. فریم به کار رفته در این سازه به صورت مخفی بوده و کشویی باز و بسته می شود. این سازه بیشتر در فضای اداری که ورود نور دارای اهمیت است، استفاده می شود.
4. پارتیشن شیشه ای با فریم
این سیستم های کاملاً قاب بندی شده برای استفاده در ادارات و فضاهای عمومی مناسب است. این پارتیشن ها معمولا برای ارتفاع زیاد و تا سقف نصب می شود و با توجه به سلیقه و نیاز مشتری مورد استفاده قرار می گیرد.
5. پارتیشن شیشه ای متحرک اسلایدینگ
این نوع پارتیشن به گونه ای طراحی شده است که از چنین لت شیشه تشکیل شده و در هنگام باز و بسته شدن روی یک لت جمع می شود.
معمولا از فریم آلومینیومی برای نگه داشتن پارتیشن های شیشه ای قاب دار در محل خود استفاده می شود. این ماده سبک دارای استحکام کافی است و دچار زنگ زدگی و خوردگی نمی شود.
ضخامت پارتیشن شیشه ای چقدر است؟
با توجه به ابعاد و کاربرد پارتیشن شیشه ای از شیشه سکوریت با ضخامت 8 میل یا 10 میل استفاده می شود. در صورتی که ارتفاع پارتیشن زیاد باشد و از آن به عنوان درب استفاده شود از شیشه با ضخامت 8 میل استفاده می شود تا به راحتی باز و بسته شود. اما در موارد دیگر با توجه به سلیقه و نیاز مشتری از شیشه سکوریت با ضخامت 10 میل استفاده می شود.
یراق آلات پارتیشن شیشه ای
سیستم پارتیشن شیشه ای با استفاده از یراق آلاتی از جمله پروفیل، فریم ، قفل درب و لولا و.. نصب می شود. این یراق آلات درب های معلق را با یک قطعه ساده در محل خود جای می دهد. این موضوع باعث می شود شیشه از خطرات لغزش خارج شود. دستگیره هایی که روی درب متحرک نصب می شود از دیگر مواردی است که باید در نظر بگیرید. سیستم های قفل فرودگاهی معمولاً دارای قفل های با کیفیتی هستند که برای استفاده در درب های آلومینیومی طراحی شده اند. باتوجه به نوع درب ها (کشویی، لولایی و اسلایدینگ) از یراق آلات متناسب با آن استفاده می شود.

یراق-آلات-پارتیشن-شیشه-ای
طرح های پارتیشن شیشه ای
با توجه به نظر و سلیقه مشتری شیشه های پارتیشن در طرح های مختلف سفارش داده می شود. طراحی شیشه های مات یا طرح سفارشی لوگو از جمله طرح های آماده می باشد.
رنگ های پارتیشن شیشه ای
همان طور که قبلا گفتیم در پارتیشن شیشه ای از شیشه سکوریت استفاده می شود. این شیشه ها در رنگ های مختلف از جمله دودی ، برنزی ، مشکی ، سفید ، آبی و… قابل سفارش می باشد.
سخن آخر
ثبت ديدگاه